Hart voor taal

Hart voor Taal  is een jonge onderneming, opgericht door Jenneke Kunst. Zij studeerde Nederlands en Tekst & Communicatie. Schreef teksten voor verschillende opdrachtgevers en werkte geruime tijd als journaliste en als eindredactrice voor een uitgever van huis-aan-huisbladen. Deed daarna ruime ervaring op als juf en schrijfcoach. Startte met tekstbureau Hart voor Taal en doet nu wat zij het liefst doet: schrijven!

"Verhalen vertellen en teksten schrijven zijn mijn passie. Door te schrijven zet ik het vertelde op papier. Of het nu gaat om een zakelijke (web)tekst, journalistiek verslag of persoonlijk verhaal, interesse en inlevingsvermogen spelen daarbij een voorname rol. Het is de kunst van schrijven om precies dát te vertellen wat iemand voor ogen heeft. Belangrijk is ook helder taalgebruik, de puntjes op de i.

Graag voer ik de spreekwoordelijke pen. Dan schrijf ik voor u de gewenste tekst op maat of ga met een bestaand verhaal aan de slag.     Wilt u zelf schrijven, maar heeft u nog behoefte aan adviezen en/ of tips?        Ik help en begeleid u graag op weg in dit creatieve proces.

Dat doe ik met hart voor taal!"